Nettverksmøte for alle

 

Torsdag 6.november arrangerte Den Gode Maten fagdag/inpirasjonsdag hvor alle matinteresserte var velkommen.

Møtet ble holdt på Hammerstuene og det var en flott samling av mest medlemmer, og gledelig nok et par  andre som fikk en innholdsrik dag med gode foredragsholdere.

Bjarte Bye Løfaldli fra forskningsmiljøet og nobelprisvinnerteamet ved NTNU fortalte engasjert om hjernens rolle i sammenhengen mellom lukt, smak og utseende. Dette er jo et svært aktuelt tema for matprodusenter som skal produsere og presentere lokal mat på best mulig måte. Publikum ble engasjert av et spennende tema og Bjarte fikk mange spørsmål og kommentarer underveis. Artig at dette ble så godt mottatt fra deltakerne på møtet.

Fra Torjulvågen var vi så heldige å få Kristin Waagen fra Tingvollost til å fortelle sin suksesshistorie. Kristin fortalte om både nedturer og oppturer før gjennombruddet med oster som ALLE vil ha. Det handler om å være tålmodig, grundig, brennende engasjert og ikke minst ha gode medarbeidere. Et veldig inspirerende innlegg fra Kristin, hvor mange kjente seg igjen i hva hun fortalte.

034

Dagen ble avslutta med god, varm lunsj og engasjerte samtaler rundt bordet før et kort medlemsmøte for Den Gode Maten.

Les også omtale på  Trollheimsporten:  http://www.trollheimsporten.no/lokal-mat-i-hovedsetet.5614785-137312.html

Fag/inspirasjonsdag

 

Fag/inspirasjonsdag